Zorgteam

De Maan

Voor een professioneel zorgteam kan u rekenen op Zorgteam De Maan.

Bloedafnamecentrum De Maan

Van maandag tot vrijdag van 08u00 t.e.m. 10u00 in onze praktijk

Enkel op voorschrift

In het bloedafnamecentrum kan u terecht bij ons professioneel en ervaren team van verpleegkundigen. Vervolgens, neem zeker contact met De Maan op voor meer info. Bloedafnames gebeuren steeds op voorschrift van een arts of specialist.

Waarom of wanneer bloed afnemen?

U kan bloed laten afnemen en analyseren om meerdere redenen, zoals een check-up om te kijken of er niets abnormaals is, ofwel om een specifieke aandoening op te sporen.

Nuchter zijn verplicht of niet?

Wanneer u gegeten hebt en de maaltijd bevat voedingsstoffen die het resultaat van de analyse beïnvloeden. Dan stelt u de bloedafname beter even uit. Goede voorbeelden zijn cholesterol en suiker (glucose) bepalingen. Kortom, een hoge cholesterol of suikergehalte kan te wijten zijn aan de portie frieten of cola van een paar uur voordien.

Samengevat, wil u dus een juiste waarde, en niet één die u achteraf nog eens moet laten nakijken, dan blijft u best nuchter.
Ook, dient de bloedafname om een specifieke aandoening op te sporen, dan hoeft u meestal niet nuchter te zijn.

Contact opnemen

Twijfel niet ons zorgcentrum te contacteren met al uw vragen omtrent onze thuiszorgwinkel, medische tatoeages, bloedafnames, of onze diensten voor thuisverpleging en thuiszorg.

Logo Zorgteam De Maan

Bent u beperkt in uw dagdagelijkse activiteiten door ziekte, mobiliteitsproblemen of leeftijdgebonden restricties? Bent u op zoek naar een specialist in postoperatieve verzorging? Of heeft u een wonde die dagdagelijks verzorgd moet worden? Wij zijn er voor u. Reken op ons!

Regio Mechelen-Zemst

  • 015 26 26 26
  • info@zorgteam-demaan.be
  • 241 Tervuursesteenweg, 2800 Mechelen
  • BTW BE0830 824 301

Regio Antwerpen

  • 03 296 09 80
  • info@zorgteam-demaan.be
  • BTW BE0830 824 301
Copyright © 2018 Zorgteam De Maan | Designed by Skydoo